La obra Tibidabo es representarà dissabte que ve 23 d’octubre en la sala Gomis


Dins de la programació cultural estable de la Sala Gomis per a la temporada tardor-hivern, este espai escènic acollirà dissabte que ve 23 d’octubre l’obra Tibidabo de la productora Germinal

L’obra, protagonitzada per les actrius Alejandra Mandli, María Maroto i Cristina Fernández (las dos últimes conegudes pel seu treball en la sèrie de Canal 9 l’Alqueria Blanca, on interpreten a Raquel i Conxeta), tracta un tema actual i que afecta milers de famílies, com és la malaltia de l’Alzheimer.

Les germanes Eli i Marta ens comptaran en primera persona com van reaccionar al rebre la notícia que este mal afectava sa mare. L’obra, escrita i dirigida per la jove dramaturga Cristina Clemente, oferix una mirada esperançadora i optimista sobre la malaltia en un melodrama esguitat de llums i ombres on la rialla i la reflexió es mezc
Tibidabo està dirigida a tots els sectors de públic i es representarà el dissabte 23 d’octubre a les 19,00 hores. El preu serà de 10 euros l’entrada normal, i 8 euros la reduïda, i les entrades es podran adquirir a través de Caixa Ontinyent i en la taquilla de la Sala Gomis.

La programació està arreplegada en la web municipal i en el fullet revista que l’ajuntament edita i que es pot arreplegar en els punts d’informació de la casa consistorial, en el MAOVA i en la mateixa Sala Gomis.

Deja un comentario