El passat dilluns 18 de febrer va ser constituïda la Comissió de Control de Caixa Ontinyent


Temporalment comptarà sols amb quatre membres, en espera que Esmeralda Linares, la representant de la FUVA, puga ocupar el seu lloc.

Però el més greu per a Esquerra Unida és el cessament forçat d’ Inma Sanchis, representant dels impositors progressistes que ha estat obligada a cessar per “incompatibilitat sobrevinguda”, després de 3 anys a la Comissió i quan encara en restaven 3 més per finalitzar el seu mandat.

Entenem que s’ha comés un abús sobre esta persona, a qui s’ha aplicat retroactivament la llei amb un zel de totes tots excessiu, una rigurositat qüestionable que ni nosaltres ni la persona obligada a cessar compartim. I que davant dels arguments esgrimits per fer-la fora hem de remarcar que el tema ha mamprés el camí de la via judicial. Serà la lenta justícia qui dirimisca este cas –com dissortadament tants d’ altres.

Vaja per endavant tot el nostre suport a Inma Sanchis, una veu progressista i necessària al si d’una Comissió de Control que, si no haguera estat per ella, s’haguera convertit en un feu monocolor dels representants del Partit Popular.

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s