El casc antic d’Ontinyent acull una fira cultural i d’intercanvi dedicada a les arts plàstiques i escèniques“Fira Vila” inclourà exposicions al carrer, una conferència sobre medicina xinesa o una exhibició de pilota valenciana
Les arts plàstiques i escèniques seran les protagonistes aquest cap de setmana de “Fira Vila”, la fira alternativa posada en marxa per grup de veïns del barri de La Vila d’Ontinyent, amb el recolzament de l’Ajuntament de la ciutat, per tal de revitalitzar la zona i crear un espai d’intercanvi, participació i expressió. “Fira Vila”, que des del passat mes de setembre disposa parades, tallers i demostracions l’últim diumenge de cada mes, inclourà en esta ocasió diferents mostres d’art repartides per tot el barri.
A més a més, hi haurà activitats de diversos tipus, com ara una excursió per les fonts de La Vila, una exhibició de pilota valenciana al Carrer Cordellat des de les 10:00 i una conferència de Pedro Braco Bodí sobre teràpies i medicina Xinesa, que tindrà lloc a les 19:30 a la seu de l’Associació de Veïns.  Prèviament, divendres 22, s’inaugurarà també a la seu veïnal una exposició que es podrà visitar fins el 1 de març, i es farà una xocolatada on s’organitzarà l’elaboració d’una falla amb materials reciclats.
Des de l’organització s’ha destacat que Fira Vila “no és un mercat, no és un lloc on comprar i vendre, sinó un lloc on la gent pot mostrar el què fa, el què sap i compartir. També volem apropar el barri, que la gent hi vinga per què hi han activitats diferents i molt divertides”. L’esperit de la iniciativa es basa en els principis de l’economia del be comú que prioritza la biocultura, l’artesania, l’intercanvi, l’elaboració pròpia, el reciclatge i la reutilització.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s