Espectacle únic de patinatge sobre gel 14 tones d’aigua congelada sobre l’escenari del CalderónAlcoi serà una de les 5 úniques parades de ‘The Imperial Ice Stars’ a Espanya. 
La companyia internacional representa el seu últim espectacle de ball sobre gel: La Ventafocs. Ja l’han vist més d’1 milió de persones a tot el món. Faran falta més de 30 hores de treball i 14 tones d’aigua congelada per a condicionar l’escenari del Calderón.

The Imperial Ice Stars és una de les companyies del món més prestigioses en la representació d’obres sobre gel. De fet, els seus membres acumulen més de 200 medalles en campionats i competicions professionals de nivell internacional, entre elles les olimpíades. El Teatre Calderón d’Alcoi és una de les 5 parades que aquests ballarins i ballarines faran a Espanya. En altres paraules La Ventafocs de The Imperial Ice Stars només es podrà veure a Valladolid, Bilbao, Pamplona, Saragossa i Alcoi. A la capital de l’Alcoià, es duran a terme 5 representacions. I per això serà necessari invertir 30 hores de treball en el muntatge de la infraestructura necessària que convertirà l’escenari del teatre en una pista de patinatge artístic.
The Imperial Ice Stars ha guanyat el reconeixement mundial de la crítica amb les seues gires anteriors de “La Bella Dorment sobre gel” i “El Llac dels Cignes sobre gel”, establint-se així per emocionar al públic una vegada més amb la seua nova producció, “La Ventafocs “sobre gel. Aquesta producció es va estrenar el juliol de 2008, i en dos anys ha estat vista per més d’un milió de persones en 22 països diferents. Juntament amb els espectacles anteriors, la companyia ha actuat davant 3 milions d’espectadors en els cinc continents i han estat de gira a Austràlia, Nova Zelanda, Hong Kong, Singapur, Japó, Regne Unit, etc.
En aquest nou espectacle, la companyia continua proposant i superant nous reptes i límits en el gènere de la dansa sobre gel. Les gestes de patinatge, algunes de les quals només s’observen en estadis olímpics i altres, mai s’havien intentat abans sobre els confins d’un teatre congelat i són qualificades de “impressionants” per tot aquell que les ha presenciat. Velocitats impensables, moviments increïbles i seqüències de vertigen en un muntatge únic. The Imperial Ice Stars és l’única companyia de patinadors que ha aconseguit un premi teatral en fer-se amb el premi del Manchester Evening News en la categoria de “Millor entreteniment especial” per la producció del Llac dels Cignes Sobre Gel el 2007.
Per al muntatge de la pista es requeriran 14 tones de gel, per al que es faran servir 2.500 litres d’anticongelant. El gel arriba a temperatures de – 15 º centígrads per a tindre la consistència requerida. Construir la pista de gel comporta més de 30 hores de treball intens.
DATES
– 2010.12.10. Divendres a les 20.30 hores
– 2010.12.11. Dissabte a les 17.00 i 21.00 hores
– 2010.12.12. Diumenge a les 12.00 i 18.30 hores
Descomptes i transport gratuït per a grups
El Teatre Calderón d’Alcoi ha anunciat que per a la participació de grups de més de 20 persones, s’ha previst la realització de nombrosos descomptes. Així mateix, el transport serà gratuït per als grups de més de 40. Per a la resta de descomptes (jubilats i estudiants) cal consultar el web del teatre. Les entrades es poden adquirir ja a través de SERVICAM.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s