El PSPV d’Ontinyent exigeix a Insa que explique les multes de 150.000 € a casetes amb ordre d’enderroc


El PSPV d’Ontinyent ha demanat a l’alcaldessa de la ciutat, Lina Insa (PP), que done “explicacions clares i convinents” de les multes que han rebut al voltant d’una desena propietaris de castes il·legals del disseminat durant els últims dies i que han arribat en casos fins els 158.000 euros. Estes multes signades per Insa afecten a les casetes construïdes il·legalment al disseminat per la qual cosa les sancions poden arribar a afectar a més de 80 propietaris, i la quantia mitja de la multa fins ara és de 45.000 euros.
Els socialistes afirmen que amb esta última remesa de sancions es demostra que “de moment l’única solució que ha oferit el PP de Lina Insa al problema del disseminat és la firma d’enderrocs i multes“, a més d’una sèrie d’estudis urbanístics “caríssims i d’una utilitat dubtosa”. Així afegeixen que “fins ara l’única cosa que sabem de les solucions màgiques d’Insa és que ens han costat 1,2 milions i que no han pogut evitar que s’anuncien enderrocs i multes de més de 150.000 euros“.
Des del PSPV s’ha manifestat que “és necessari que es reuneixca de manera urgent la comissió del disseminat que porta sense haver-se convoat des de la seua cnstitució”. Així insisteixen en que “es tracta d’un assumpte delicat” en el que “hem estat disposats a ajudar dins les nostres possibilitats”, però que l’alcaldessa Insa “sempre ha preferit capitalitzar-ho per traure el màxim rendiment electoral i ara es veu que és un altre error majúsul d’este equip de govern a la deriva”.
Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s