Una campanya promocional premia les compres nadalenques a l’OlleriaCompra a casa’ inclou el sorteig de 10 xecs de 200 euros i un cap de setmana
Les compres de Nadal a l’Olleria tenen premi, a més d’unes paperetes que premiaran la fidelitat dels clients en els establiments de la localitat, es sortejarà un cap de setmana per a dues persones, en pensió completa i sessions de SPA incloses, en un hotel de 4 estrelles i 10 premis de 200 euros per a gastar en els comerços que participen en la campanya. ‘Compra a casa’ és una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de l’Olleria, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, en la què col·laboren les Associacions d’Empresaris d’Hostaleria i de Comerciants i l’Agrupació de Venedors del Mercat Municipal de l’Olleria.

Del 22 de novembre fins el dissabte 14 de gener, comprar a l’Olleria es veurà recompensat. Es tracta del segon any consecutiu que l’Ajuntament del municipi vidrier posarà en marxa una campanya de promoció del comerç local en les dates nadalenques. Així, els comerços i establiments participants lliuraran gratuïtament unes paperetes numerades als seus clients per premiar per la seva fidelitat o per la compra i consum realitzat en el seu establiment.
A més, aquests tiquets entraran en els sortejos abans esmentats.
Per a l’alcalde de l’Olleria i responsable de Promoció Econòmica, José Vidal, “confiem en què la resposta de la campanya tinga una molt bona acollida, almenys igual o més que l’any passat, en la què van participar 100 comerços i en la què es van repartir més de 70.000 paperetes”.
Enrique Mateu, secretari de l’Associació de Comerciants, ha destacat la iniciativa de l’Ajuntament que “ens permet agrair als clients la seua fidelitat i despesa en els nostres comerços. Si nosaltres podem oferir-los un bon regal, que els pot tocar en un sorteig, molt millor “. Mentrestant, Mari Vidal, tresorera de l’Associació d’Hostalers, ha explicat que “sempre va bé oferir coses als clients. L’any passat, per exemple, molts ens demanaven paperetes quan se’ns oblidava donar-les. Això vol dir que els interessa aquesta campanya i, per tant, també ens agrada a nosaltres”.
En el mateix sentit s’ha manifestat Tere Albiñana, representant de l’Agrupació de Venedors del Mercat Municipal, que ha comentat que “la gent se’n va contenta quan li ofereixes les paperetes després d’una compra i amb les que es poden obtenir premis molt importants. En aquests temps tan difícils que ens costa tant a tots tirar endavant, aquestes campanyes ens ajuden als venedors que la càrrega no siga tan pesada i que així tots sortim guanyant”.

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s