El PSPV d’Aielo demana a l’ajuntament que no obligue als aturats a pagar 62€ per fer les oposicions


Miquel Sarrió, portaveu del PSPV

El PSPV d’Aielo de Malferit ha demanat que les persones aturades que es vullguen presentar a la convocatòria de 10 places per treball públic realitzada per l’ajuntament estiguen exemptes de pagar la taxa de 62,16 euros perquè així “es garanteixca el dret de tots els aturats a poder accedir a una plaça municipal”.

Les places ofertades són un conserge; un encarregat general d’Obres, Vies Públiques, Edificis i Jardins; un coordinador de Serveis Socials i Director General de Majors; un director de l’Escola Municipal de Música; un cap d’estudi de l’Escola Municipal de Música; un tècnic Socio-Cultural i Esportiu; i 4 de personal laboral.
El portaveu socialista, Miquel Sarrió ha explicat que a les bases per les oposicions, aprovades el passat mes d’agost, sols es van publicar al Butlletí Oficial de la Província (BOP), però sense cap publicitat en el municipi, “ni tan sols s’ha informat als veïns en el tauló d’anuncis de l’ajuntament”.
El regidor socialista afirma que hi ha “molts punts foscos” en l’actuació de l’alcalde José Luis Juan Pinter, i s’ha qüestionat “per què no informa als veïns, per que tenen tanta pressa entraure estes oposicions? perquè no elimina la taxa i en canvi sí que canvia els temes per una plaça? és que tenen ja nom i cognoms estes places?”.
Així Sarrió ha manifestat que malgrat que Pinter “assegura que no pot canviar les bases”, per una altra banda “sí que les ha modificat per reduir els temes assignats a la plaça de tècnic Socio-Cultural i Esportiu”.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s